Word een inspirerend merk; verhoog je awareness en loyaliteit


Manage je Brand Experience met Insocial en creëer loyaliteit, verhoog je verkoopcijfers en realiseer een groter marktaandeel dankzij bruikbare inzichten in je merkbeleving.

Brand Experience

Brand Experience (BX)

Merkervaring gaat om het gevoel dat een klant krijgt bij een merk. Het meten van Brand Experience houdt in dat je merkfactoren gaat identificeren die opspelen bij je klanten, veranderingen hierin signaleert, test of je je merkbelofte waarmaakt en dat je je huidige positie in de markt gaat begrijpen. Dit met het doel om de waarde van een merk te vergroten!

Bekijk jouw merk door de ogen van de consument

Met het platform van Insocial begrijp je precies hoe consumenten jouw merk zien. Wat zijn woorden waarmee ze jouw merk associëren? Hoe emotioneel betrokken zijn je klanten bij jouw merk? Met Insocial verkrijg je deze inzichten in één platform.

Brand Experience
Brand Experience

Meet verschillende momenten waar jouw klant jouw merk ervaart

Van e-mails en je website tot service gesprekken en winkelbezoek. Elk moment draagt bij aan Brand Experience.

De vragen rondom Brand Experience die we hebben opgesteld helpen ons om de gehele ervaring van de klant te begrijpen. Het gaat om de verbintenis met ons merk en dit gaat verder dan alleen transactionele data.
Eva de Boer, Customer Insights Marketeer bij Miele
Vraag een demo aan

Kom erachter wat jouw merk versterkt of schaadt

Bewijs de waarde van jouw merk, ontdek welke factoren een positief of juist negatief effect hebben. Doe de juiste aanpassingen en stimuleer meer handel, hogere loyaliteit en een groter marktaandeel!

Brand Experience
Brand Experience

Real-time data altijd binnen handbereik

Leg realtime feedback vast van elke interactie en ontvang automatische alerts bij nieuwe merksignalen of merkveranderingen! Zo kun je direct actie ondernemen en je merkreputatie verhogen!

Meet jouw Brand Experience met Insocial

Stel de juiste vragen aan je klanten

Met de surveys van Insocial stel je gemakkelijk de juiste vragen aan je klanten over jouw merk op exacte de juiste momenten.

Begrijp wat jouw klanten voelen, denken en ervaren

Zet rapportages op zoals jij ze wilt en deel ze met je collega’s. Zo heeft iedereen inzicht in hoe het er voorstaat met jullie Brand Experience!

Deel jouw BX-resultaten met de gehele organisatie

Zet rapportages op zoals jij ze wilt en deel ze met je collega’s. Zo heeft iedereen inzicht in hoe het er voorstaat met jullie Brand Experience!

Insocial helpt deze organisaties met hun Brand Experience:

Klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen?

In een demo vertellen onze experts je alles over het meten van Brand Experience. Door het meten van BX, krijg je inzichten in hoe jouw merk wordt gezien en verbeter je je reputatie aanzienlijk!

Vraag een demo aan