Hoe organisaties succes behalen met Insocial


Laat je inspireren door onze succesverhalen!

beeldmerk spare rib express

De succesvolle bezorging van kwaliteit en klanttevredenheid

Spare Rib Express is met 67 bezorgrestaurants al jaren de marktleider in Nederland als het gaat om spareribs. Deze franchise formule behaalt meer succes dankzij klantfeedback. Shanna Haanraads, Channel Marketing Manager, vertelt je er alles over!

Hoe maak je van een 8 een 10? Tevredenheid 'to the max' met InShared!

Het verkrijgen, publiceren en het leren van klantreviews is een belangrijk deel van de digitale marketingstrategie van InShared. Bernadette Wiersema, Customer Experience Manager, vertelt hoe zij dit precies aanpakken!

Samsung verkrijgt continu inzichten in de Service Experience dankzij Insocial

Service als cost center gezien worden? Niet bij Samsung! De service van Samsung zorgt voor een hogere klanttevredenheid, meer klantloyaliteit en een directe connectie met het merk. Lees hier hoe Insocial hieraan bijdraagt!

De kracht van de klacht; Hoe ABS haar service blijft verbeteren.

ABS Autoherstel sluit de cirkel met klanten door altijd te reageren op de feedback die zij krijgen in elke vestiging in Nederland. Ineke van Klei vertelt je meer over hoe zij elke positieve en negatieve reactie zien als een kans om te verbeteren.

Naar de ultieme B2B Customer Experience met Pimm Solutions.

Pimm Solutions is de expert op het gebied van zakelijke relatiegeschenken. Zij hebben dus ook zakelijke klanten. Myrthe de Maar vertelt je over de strategie en aanpak van Pimm Solutions op het gebied van Customer Experience binnen B2B en hoe Insocial hen hierbij geholpen heeft!

Het succes van RTL; De digitale wereld van een traditioneel mediabedrijf.

Webcare, klanttevredenheid en chatbots zijn belangrijke onderdelen van de fan-centric strategie van RTL. Benieuwd naar hun aanpak? Angela Muradin, Head of Customer Care, vertelt het je in dit succesverhaal!

De visie van Lead Healthcare; Stel werkgeluk centraal, zo krijgt de patiënt de beste zorg!

Door het werkgeluk centraal te stellen, zorgt Lead Healthcare ervoor dat de patiënt de best zorg krijgt. David van Hartskamp (CEO) zette daarom Insocial in om inzichten te verkrijgen in de tevredenheid van zowel de medewerkers als opdrachtgevers.

Technologie als vliegwiel, omzet als resultaat! De uitdaging van Provalliance.

Provalliance (voorheen Wave International), het moeder bedrijf van onder andere Cosmo Hairstyling en Team Kappers, laat in deze case zien hoe zij hun verouderde merken transformeerden naar een nieuwe en klantgerichte formule.

Walraven en haar succesvolle CX-strategie

Walraven is internationaal actief als technische groothandelspartner & adviseur bij bouwprojecten en expert in ontwikkeling, productie en verkoop binnen de installatiebranche. Xanthe vertelt in deze video in het kort hoe de feedback van de klant de zakelijke dienstverlening van Walraven verbetert!