Hier wil je bij zijn

Het is je geluksdag! We zijn momenteel op zoek naar veel nieuwe SaaS helden. Meedoen met de coolste van scale up van Delft?

Als je bij Insocial komt werken ga je aan de slag bij een jong, informeel en vooral heel erg gezellig bedrijf! Ons team is slim, innovatief, werkt hardt (hard met hart) en we zijn lekker direct. De lijnen zijn kort en iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden om ervoor te zorgen dat Insocial in een stijgende lijn de top bereikt. Herken jij je in onze kernwaarden en krijg je energie van een dynamische werkomgeving?

Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures.

Monique

"De combinatie tussen creativiteit en analytisch vermogen vind ik het leukste aan mijn functie."

Monique - Marketeer bij Insocial

If you snooze, you lose. Solliciteer nu!


Account Executive

Wij zoeken twee Account Executives!

Als Account Executive ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business, voornamelijk bij nieuwe klanten en partners. Je bent het visitekaartje van Insocial en je bent verantwoordelijk voor de volledige sales cyclus.

Bekijk de vacature >


Content Marketeer

Ben jij de content marketeer wiens tweede natuur schrijven en creëren is en content in de B2B markt alles behalve saai maakt? Lees dan vooral verder!

Bekijk de vacature >


Stage: Online marketing

Wil je meer leren over marketing en ben je benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? Dan is deze stage echt iets voor jou. Ieder marketing aspect komt aanbod, krijgt je eigen takenpakket en je hebt ook veel eigen inbreng.

Bekijk de vacature >


Front-end Developer

Als Front-end Developer waarborg jij de kwaliteit van onze software. Je vindt het leuk om samen te werken met andere developers om mooie nieuwe features te ontwikkelen. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en om een product zo mooi en gebruikersvriendelijk te maken.

Bekijk de vacature >


Customer Success Manager

Onze CSM'ers zorgen ervoor dat onze klanten het meeste uit onze software halen! Je onderhoudt klantrelaties, zoekt commerciële kansen en zorgt dat de klant het maximale uit ons platform kan halen.

Bekijk de vacature >


Stage: Sales Development

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Zoek jij nog een sales gerelateerde stage? Als stagiar(e) sales bij Insocial zul je het commerciële team ondersteunen en veel leren van het sales vak. Kom stage lopen bij Insocial!

Bekijk de vacature >


Back-End Developer

Als Back-end developer bij Insocial ben jij de mastermind achter ons product. Je houdt je vooral bezig met het automatiseren van het klantfeedback proces van onze klanten, het beheersbaar en leesbaar maken van data en het vertalen van concepten tot techniek. Daarnaast ga je ook vele toffe features ontwikkelen!

Bekijk de vacature >

Het leven bij Insocial

Bekijk de avonturen van onze teamleden!

team
De Insocial hackathon
team
Ons weekend weg naar Marrakech
team
Expeditie Robinson spel
team
Het jaarlijkse themafeest in september! In 2019 gingen we voor 'Las Vegas style'.
team
Lasergamen op kantoor
team
Teamuitje: Survivalen bij Outdoor Valley

Onze kernwaarden

Hardt

Ja dat lees je goed. Hardt met dt! We werken namelijk elke dag hard met ❤️

Fit

Insocial is fit. Fit voor the job en met onze flexibele oplossingen zijn we ook altijd de juiste fit!

Diep

We bouwen diepgaande relaties op met onze klanten. We zijn jouw partner in CX!

Slim

We maken slimme feedback oplossingen voor slimme organisaties.

Jouw toekomstige collega's!