Vacature: Medewerker bedrijfskantine

Heb jij een passie voor koken en vind je het leuk om lekkere maaltijden te bereiden voor een grote groep mensen? Insocial, en ons zusterbedrijf Moving Digital, zijn weer op zoek naar een bedrijfskok, oftewel ‘Chef Lunch’!


Waar jij je mee bezig zal houden:

Nu de vaccinaties snel gaan en het thuiswerk-tijdperk eindelijk ten einde loopt, is het tijd om weer gezellig met het team te gaan lunchen. Het gaat hierbij om maandag t/m donderdag. Ongeveer 4 uur per dag. Dagelijks verzorg jij een overheerlijke lunch. Hierbij kan je denken aan maaltijdsalades, soepen, smoothies en vers belegde broodjes. Daarnaast zorg je voor een gedekte tafel en zorg je dat alles er netjes uit blijft zien. Heb je nog meer creatieve ideeën over de bedrijfslunch? Dan zijn deze welkom!

Wij vinden het belangrijk om biologisch te eten, met een combinatie tussen vegatarisch en niet vegetarisch. De kok heeft veel eigen inbreng! Er wordt een wekelijks budget samengesteld en hiermee mag je een eigen menu samenstellen. Wie weet heb je budget over en maak je smoothies voor tussendoor. Allemaal goed!

Wij vragen:

 • Beschikbaarheid van maandag tot en met donderdag, tussen 10:00 en 14:00;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met koken/catering/eten;
 • Je bent een aanpakker en haalt plezier uit je werk;
 • Houdt ervan zelfstandig te werken;
 • Pré: enige horeca en/of catering ervaring;
 • Pré: in het bezit van een HACCP certificaat.

Een greep uit jouw directe collega's

Over Insocial

Insocial is in 2012 opgericht en begonnen als feedbackplatform. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot echte experts in klantbeleving. Je kunt namelijk elk type experience meten met Insocial: Brand Experience, Customer Experience, Service Experience, User Experience en Employee Experience.

Onze missie is dan ook om Experience toe te voegen aan het DNA van organisaties. Het continu verbeteren van de klantbeleving door Insocial een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden elke afdeling. Zodat ieder zijn of haar bijdrage levert aan de beleving van de klant. Dat is hoe Insocial experience voor je laat werken en organisaties een klantgerichte cultuur ontwikkelen.

We werken voor een mooi portfolio aan opdrachtgevers, waaronder organisaties als: Coolblue, Samsung, Grohe, Roompot, Miele en MediaMarkt.

Work hard & play hard is zeker aan de orde binnen ons team. Niks is te gek voor team Insocial! Vanuit hartje Delft werken we in een jong en gedreven team. Flexibiliteit, klantgerichtheid en innovatie is voor ons niets nieuws. De sfeer binnen ons bedrijf en tussen collega's is informeel en de lijnen zijn kort. Dit maakt het samenwerken heel fijn en vooral gezellig. Je komt te werken in een zeer dynamische omgeving! 

Wat bieden wij jou?

 • Een gezellige werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een passend salaris;
 • Werken in een hecht en gezellig team, met gezellige borrels en teamuitjes;
 • Mooie werkplek in hartje Delft!

Geïnteresseerd? Stuur ons jouw CV en brief!

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Insocial? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons op via [email protected] en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Bel naar 085-1301700 en vraag naar Britt Doorn.

Neem contact op