Stage vacature: UX Designer

Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve UX Design stagiair! Studeer jij multimedia design (of iets in deze richting) en wil je werken bij een toffe tech scale-up in hartje Delft? Bij ons ga je echt aan de slag met je eigen ideeën en oplossingen. Solliciteer nu!


Over de functie

Als designer bij Insocial werk je aan grafische oplossingen voor onze klanten en onze brand. Wij leveren namelijk een customised Customer Experience oplossing, wat inhoudt dat elk project voor elke klant weer anders is. Je gaat je verdiepen in de volgende generatie van data collectie of visualisatie.We zorgen voor een breed takenpakket waarbij je wordt uitgedaagd en veel zult leren! Je krijgt hier veel vrijheid en zal werken met een ervaren begeleider. Verder is er veel ruimte voor eigen initiatief. Je zult helpen met projecten voor klanten en nieuwe designs maken in onze huisstijl. Jouw inzet zal dus echt worden terug gezien!

Binnen het Design en Development team zul je nauw samenwerken met de huidige designer. Daarbij kun je zelf de concepten gaan voorleggen aan het team. Je zult zelfstandig te werk gaan en uiteraard ook veel leren! Uiteindelijk zorg jij ervoor dat onze klanten duizenden reviews per dag verzamelen en hieruit actionable insights kunnen halen. Dus, up for the challenge?

Mirthe

"Ik heb veel ruimte gekregen om zelf te bepalen wat ik wilde leren en projecten gedaan die passen bij de competenties die ik had uitgekozen voor mijn opleiding.

Ik zou Insocial zeker aanraden als een fijne leerzame stageplek voor andere studenten."

Mirthe - Stagiaire UX Design (2020)

We zijn op zoek naar iemand die:

 • in het 3e jaar zit van de studie Communicatie en Multimedia design (of iets in deze richting);
 • ervaring heeft met design software zoals Sketch of Adobe XD;
 • het leuk vindt om projecten eigen te maken;
 • goed samenwerkt in een team;
 • inzetbaar is voor het ondersteunen van Customer Success Managers en Marketing;
 • snel nieuwe dingen leert en zelfstandig oppakt.

Jouw toekomstige collega's!

Over Insocial

Insocial is in 2012 opgericht en begonnen als feedbackplatform. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot echte experts in klantbeleving. Je kunt namelijk elk type experience meten met Insocial: Brand Experience, Customer Experience, Service Experience, User Experience en Employee Experience.

Onze missie is dan ook om Experience toe te voegen aan het DNA van organisaties. Het continu verbeteren van de klantbeleving door Insocial een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden elke afdeling. Zodat ieder zijn of haar bijdrage levert aan de beleving van de klant. Dat is hoe Insocial experience voor je laat werken en organisaties een klantgerichte cultuur ontwikkelen.

We werken voor een mooi portfolio aan opdrachtgevers, waaronder organisaties als: Coolblue, Samsung, Grohe, Roompot, Miele en MediaMarkt.

Work hard & play hard is zeker aan de orde binnen ons team. Niks is te gek voor team Insocial! Vanuit hartje Delft werken we in een jong en gedreven team. Flexibiliteit, klantgerichtheid en innovatie is voor ons niets nieuws. De sfeer binnen ons bedrijf en tussen collega's is informeel en de lijnen zijn kort. Dit maakt het samenwerken heel fijn en vooral gezellig. Je komt te werken in een zeer dynamische omgeving! 

Wat bieden wij jou?

 • Een unieke kans om te werken bij een tech scale-up met een indrukwekkend klantportfolio;
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving, in een leuk team;
 • Een stagevergoeding van € 400,- per maand o.b.v. 5 dagen;
 • Een reiskostenvergoeding als je geen OV-reiskaart hebt;
 • Veel verantwoordelijkheid, maar ook een goede begeleiding tijdens je stage;
 • Mooie werkplek in hartje Delft!

Geïnteresseerd? Stuur ons jouw CV en brief!

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Insocial? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons op via [email protected] en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Bel naar 085-1301700 en vraag naar Pim Luiten.

Neem contact op