Onze partners

Samen met onze partners bereiken we meer!


OBI4wan

OBI4wan is de all-in-1-partner op het gebied van reputatie management, online klantenservice en AI en levert award-winning oplossingen en services!


Ask Roger!

We zouden niet zijn waar we nu zijn als we onze partners niet hadden. Samen werken we aan landschap waarin verschillende platformen integreren en data gemakkelijk te koppelen is.


Bikkelhart

Bikkelhart brengt consumentengedrag en verkoopervaring samen in gebruiksvriendelijke ontwerpen, met als doel maximaal rendement te halen.


SaySimple

SaySimple is een social messaging automation platform waarmee organisaties in staat zijn om in recordsnelheid vragen te beantwoorden en conversaties te beginnen.


Coosto

Coosto levert dé tool waarmee organisaties hun reputatie, merkbekendheid en klanttevredenheid mee verhogen en meer resultaten uit social media halen.


The Feedback Company

The Feedback Company trasformeert de feedback die je ophaalt naar reviews die je kunt inzetten voor je online vindbaarheid en zoekadvertenties.


Spryng

Spryng helpt bedrijven met het communiceren met klanten via SMS. Hiermee maakt Spryng processen effectiever, worden onnodige kosten voorkomen en klanttevredenheid bevorderd.


Moving Digital

Moving Digital is de grootste online marketingpartner in de makelaardij en helpt makelaars met het vergroten van hun naamsbekendheid, bereik en conversies.


Springest

Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Vergelijk verschillende opleidingen, trainingen en cursussen en ontdek wat bij jou past!


Portal.chat

Portal.chat is een Live Chat en AI Chatbot oplossing. Deze is in te zetten voor het verbeteren van bereikbaarheid, service en het genereren van leads.


Klantenservice Federatie

De Klantenservice Federatie (KSF) is met haar 200 leden de grootste branchevereniging in Nederland voor klantcontact!

Ook partner worden van Insocial? Ontdek de voordelen

Met Insocial - Feedback Solutions weten organisaties precies wat hun klanten denken, willen en nodig hebben. De grootste toegevoegde waarde van een samenwerking met Insocial, is dan ook dat jij een value added service kan leveren aan jouw klant. Hiernaast kunnen we ook strategisch samenwerken, kun je reseller worden (of wij van jou) of delen we content van elkaar voor een hoger bereik.

Kies je ervoor om partner te worden van Insocial? Dan werk je in met een innovatief, slim en flexibel team die altijd kijken hoe we het meeste, voor beide partijen, uit ons partnership kunnen halen. Together, we make CX work!

Deze partnerships zijn mogelijk:

  • Integratie met ons platform
  • Reseller partnership
  • Referral agreement
  • Netwerk partners

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!

Neem contact op