Onze partners

Samen met onze partners bereiken we meer!


OBI4wan

OBI4wan is de all-in-1-partner op het gebied van reputatie management, online klantenservice en AI en levert award-winning oplossingen en services!


Ask Roger!

We zouden niet zijn waar we nu zijn als we onze partners niet hadden. Samen werken we aan landschap waarin verschillende platformen integreren en data gemakkelijk te koppelen is.


Flow.ai

Flow.ai helpt organisaties met het automatiseren van hun digitale klantcontactkanalen. Dit maakt service efficiënter voor de organisatie en gemakkelijker voor de klant!


SaySimple

SaySimple is een social messaging automation platform waarmee organisaties in staat zijn om in recordsnelheid vragen te beantwoorden en conversaties te beginnen.


Coosto

Coosto biedt één complete social media management tool, voor organisaties die meer resultaat uit online & social media willen halen in minder tijd.


The Feedback Company

The Feedback Company trasformeert de feedback die je ophaalt naar reviews die je kunt inzetten voor je online vindbaarheid en zoekadvertenties.


Spryng

Spryng helpt bedrijven met het communiceren met klanten via SMS. Hiermee maakt Spryng processen effectiever, worden onnodige kosten voorkomen en klanttevredenheid bevorderd.


Moving Digital

Moving Digital is de grootste online marketingpartner in de makelaardij en helpt makelaars met het vergroten van hun naamsbekendheid, bereik en conversies.


ROGER365.io

ROGER365.io is een customer engagement platform, ontwikkeld door Ask Roger!, waarmee verschillende communicatiemiddelen gekoppeld worden in één systeem, namelijk; Microsoft Teams.


Portal.chat

Portal.chat is een Live Chat en AI Chatbot oplossing. Deze is in te zetten voor het verbeteren van bereikbaarheid, service en het genereren van leads.


Wholesale Consulting Group

In de digitale economie van vandaag helpt Wholesale Consulting Gruop groothandelsorganisaties met applicaties en het verbinden van processen binnen hun toeleveringsketen.


Bikkelhart

Bikkelhart brengt consumentengedrag en verkoopervaring samen in gebruiksvriendelijke ontwerpen, met als doel maximaal rendement te halen.


Springest

Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Vergelijk verschillende opleidingen, trainingen en cursussen en ontdek wat bij jou past!


Klantenservice Federatie

De Klantenservice Federatie (KSF) is met haar 200 leden de grootste branchevereniging in Nederland voor klantcontact!

Ook partner worden van Insocial? Ontdek de voordelen

Met Insocial - Feedback Solutions weten organisaties precies wat hun klanten denken, willen en nodig hebben. De grootste toegevoegde waarde van een samenwerking met Insocial, is dan ook dat jij een value added service kan leveren aan jouw klant. Hiernaast kunnen we ook strategisch samenwerken, kun je reseller worden (of wij van jou) of delen we content van elkaar voor een hoger bereik.

Kies je ervoor om partner te worden van Insocial? Dan werk je in met een innovatief, slim en flexibel team die altijd kijken hoe we het meeste, voor beide partijen, uit ons partnership kunnen halen. Together, we make CX work!

Deze partnerships zijn mogelijk:

  • Integratie met ons platform
  • Reseller partnership
  • Referral agreement
  • Netwerk partners

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!

Neem contact op