Partner: Klantenservice Federatie

Over de KSF

De Klantenservice Federatie (KSF) is dé branchevereniging voor service professionals. Ongeveer 200 leden zijn aangesloten! De KSF behartigt de belangen van haar leden en deelt continu kennis rondom de ontwikkelingen op het gebied van klantcontact, de behoeften van klanten en de daarbij horende technische ontwikkelingen.Elk jaar organiseert deze branchevereniging een jaarcongres, waar veel organisaties bij elkaar komen en inspirerende cases worden gepresenteerd. Daarnaast worden er regelmatig expertsessies gehouden om dieper in te gaan op een onderwerp.

Ons partnership

Insocial is sinds 2018 lid van de Klantenservice Federatie. Regelmatig bezoeken wij expertsessies en congressen van de KSF. Om kennis te delen, maar ook om kennis op te doen! Daarnaast staan we ook benoemd als ‘leverancier’ in het overzicht van Diensten en Producten, waarmee KSF vraag en aanbod samenbrengt.

Voordelen lidmaatschap

  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over klantcontact.
  • Houd je kennis up-to-date met expertsessies.
  • Verkrijg toegang tot evenementen en congressen van de KSF.
  • Kennis delen met vakgenoten en je netwerk vergroten!

Terugblik KSF Jaarcongres 2019


Elk jaar houdt de KSF een jaarcongres waarbij leden bij elkaar komen en genieten van inspirerende presentaties op het gebied van service, klantcontact en customer experience. Lees het verslag van het jaarcongres in het online magazine van KSF!

Lees het online magazine

Klanten van ons die ook zijn aangesloten bij de KSF