Partner: Springest

Over Springest

Op Springest.nl vind je meer 6.500 aanbieders voor opleidingen. Vergelijk verschillende trainingen, opleidingen en cursussen, lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met de adviseurs om de opleiding te vinden die bij jou past!Springest ZakelijkBereik het volledige potentieel van jouw organisatie! Springest Zakelijk helpt je met het creeëren van een user-first leerplatform binnen jouw organisatie. Dit helpt je medewerkers zelfstandig aan de slag te gaan met leren en vitaliteit.

Ons partnership

Springest en Insocial werken samen sinds 2018. Door de koppeling tussen onze platformen, kunnen Insocial klanten hun opgehaalde feedback en reviews over de gegeven opleiding gemakkelijk doorzetten naar Springest. Dit geeft hen de juiste tools om hun opleiding te verbeteren en om meer zichtbaarheid en exposure te creëren!

Waarom Springest?

  • Grootste vergelijkingswebsite voor opleidingen
  • Opleidingstips passend bij jouw loopbaan
  • Inschrijven met laagste prijsgarantie

Springest leeradviseurs: heb jij ze al gesproken?


Leeradviseurs zijn sympathieke experts die je bijstaan bij het vinden van de beste opleiding of training. Als je het druk hebt, nemen zij je werk uit handen. Als je vastzit, helpen zij je vooruit. Als je twijfelt, helpen zij je om de knoop door te hakken. En als je iets specifieks zoekt, hebben zij het al voor je gevonden!

Bekijk het artikel

Meer weten over Springest?

Wil je meer weten? Vraag dan een gratis demo aan!

    Je geeft met dit formulier Insocial toestemming jouw gegevens op te slaan en te delen met Springest. Bekijk onze privacy statement voor meer informatie hierover.