Partner: Flow.ai

Over Flow.ai

Flow.ai maakt het mogelijk om eenvoudig digitale interacties te automatiseren in de vorm van chatbots en voice assistants.  Door gebruik te maken van Artificial Intelligence kun je tijd besparen en tegelijkertijd de customer journey verbeteren.

Ons partnership

Onze partner Flow.ai maakt het mogelijk om digitale klantinteracties te automatiseren in meerdere talen en over meerdere kanalen. Door de samenwerking met Insocial wordt deze klanttevredenheid per gebruikt kanaal en land ook daadwerkelijk gemeten. Hierdoor kunnen we samen met de klant de Customer Journey verder optimaliseren.

Waarom Flow.ai?

  • Gebruiksvriendelijk platform voor chatbots en conversational AI
  • Omnichannel met 50+ kanalen om te integreren. Van social media koppelingen en livechat tot database en CRM-koppelingen.
  • Meertaligheid met 100+ ondersteunde talen en automatische vertalingen voor jouw chatbots.

Hoe je WhatsApp efficiënt inzet voor jouw klantenservice


Met 12 miljoen gebruikers is WhatsApp het populairste social media kanaal van Nederland. Dit maakt het voor klanten ontzettend laagdrempelig om met bedrijven te communiceren. En voor bedrijven liggen door de populariteit en laagdrempeligheid van WhatsApp, enorm veel mogelijkheden voor klantenservice en marketing. Meer weten over service verlenen via Whatsapp? Lees dit artikel van Saysimple!

Lees meer

Organisaties die al gebruik maken van Flow.ai

Ontvang een gratis demo van Flow.ai

Maak kennis met Flow.ai!